پیام جوادی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: با هوشمندسازی کنتورهای برق مشترکان میتوان گام بزرگی در مدیریت بار شبکه برداشت.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با بیان اینکه با اجرای این طرح علاوه بر کاهش چشمگیر تلفات شبکه توزیع برق، بار شبکه را نیز هوشمند کنترل کرد، اضافه کرد پیک سایی و کاهش زمان و تعداد خاموشیهای مشترکین از مزایای هوشمندسازی شبکه برق است.
وی افزود: با جایگزینی کنتورهای هوشمند، مشترکان میتوانند در هر لحظه، کارکرد کنتور خود را بررسی و از آن اطلاع پیدا کرده و مصرف برق را بر اساس الگوی اعلام شده از سوی توانیر، مدیریت و کنترل کنند.
جوادی با بیان اینکه تداد کنتورهای هوشمند استان تاکنون به ۱۰ هزار و ۷۶۴ دستگاه رسیده است، اضافه کرد: از این تعداد ۳۹۷ کنتور هوشمند طرح فهام ولتاژ اولیه، ۵ هزار و ۹۰ کنتور هوشمند طرح فهام دیماندی ثانویه غیرمستقیم و۴ هزار و ۶۷۰ کنتور هوشمند طرح فهام دیماندی ثانویه مستقیم و ۳۹۷ کنتور هوشمند تک فاز در استان زنجان به بهرهبرداری رسیده و همچنین سکسیونرهای کنترل از راه دور فعال استان نیز ۲۱۰ دستگاه است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان تاکید کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته شرکت موظف است کنتورهای مشترکان را هوشمندسازی کند و هوشمندسازی کنتورها برای مشترکین صنعتی، کشاورزی و مجتمعهای تجاری در اولویت برنامهها قرار دارد.
وی گفت: همچنین پیرامون هوشمندسازی کنتورهای مشترکین خانگی نیز اولویت با مجتمعهای بزرگ و برجها است و تاکنون کنتور حدود ۱۰ هزار مشترک که در مجتمعهای تجاری و خانگی ساکن هستند، هوشمندسازی شده است.
جوادی خاطر نشان کرد: تاکنون برای مشترکان کشاورزی ۶ هزار و ۲۴۴ دستگاه، صنعتی یک هزار و ۹۰۳ دستگاه، تجاری یک هزار و ۷۸دستگاه، عمومی یک هزار و ۴۴ دستگاه، روشنایی ۲۲۱دستگاه و یک هزار و ۸۰۹ دستگاه کنتور هوشمند نصب شده است.
انتهای پیام/۷۳۰۰۹
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید