راهکارهای تغذیه ای برای پیری سالم


گزینه های تغذیه سالم

در قرن گذشته ، زندگی بشر دستخوش تغییرات چشمگیری شده است. در اوایل دهه 1920از میانگین امید به زندگی در هنگام تولد برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. در سال 2021 ، میانگین امید به زندگی حدود 77 سال است (1)به انتظار می رود که این روند افزایش امید به زندگی به طور متوسط ​​تا 85 سال تا سال 2125 افزایش یابد. لازم به ذکر است که این تغییر در درجه اول ناشی از کاهش نرخ عوارض اولیه است و نه افزایش حداکثر خدمات. زندگی به همین دلیل ، بسیاری از افراد در دوره ای زندگی می کنند که می توان آنها را به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی کرد. امروزه 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال سن دارند ، در حالی که در سال 1900 4 درصد بود. (2)به بنابراین ، بحث در مورد تأثیرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم به منظور ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی به نفع افراد مسن مهم است.

رژیم غذایی مناسب بدون توجه به سن فرد ضروری است ، زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و انواع خاصی از سرطان جلوگیری کند. با این حال ، رژیم غذایی مناسب می تواند برای افراد مسن اهمیت بیشتری داشته باشد ، به دلیل تغییر در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن. نقص در تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری ایجاد شود. (3)، تغییرات در سطح قند خون (4)، اختلال در تولید هورمون (5)، تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان کاهش میزان مصرف انرژی را در حالی که بدن در حالت استراحت است مشاهده کرده اند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره مواد غذایی مصرف شده(10)به روی هم رفته ، این تغییرات متابولیکی که با افزایش سن رخ می دهد ، نیازمند استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری است تا به افراد مسن کمک کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند

  • شامل گروه های غذایی که مواد مغذی بدون کالری اضافی را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (در انواع و رنگهای مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی کم چرب و کم چرب. چربی ها ، غنی شده با ویتامین D و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر آجیل) ، منابع پروتئینی کم (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند آجیل ، بادام ، آووکادو) به یک زندگی سالم تبدیل می شود.
  • غذاهای کم کالری و کم مواد مغذی (به عنوان مثال ، غذاهای پر کالری ، اما کم مواد مغذی مانند چیپس ، دسر ، شیرینی ، نوشابه و الکل) را به حداقل برسانید.
  • چربی های اشباع و ترانس (به عنوان مثال ، محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون کافی و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. افزایش سن و داروهای خاص می تواند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارد. افراد مسن باید روزانه دو تا سه لیتر مایعات به شکل آب (در حالت ایده آل) ، چای های گیاهی ، آب گوشت یا غذاهای مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • مطابق با دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر سقوط ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، ایجاد فشار خون بالا ، انواع خاصی از سرطان و دیابت ، اثرات مفید بر پیری سالم را افزایش دهید.(11)به

نویسندگان: Rohit Ramadoss ، MS ؛ Stella L. Volpe ، PhD ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

مرجع

  1. NVSS – امید به زندگی (2021 ، 10 مارس).
  2. مشخصات آمریکایی های مسن تر progressingstates.org.
  3. شواهدی برای بی اشتهایی پیری: انتقال گوارشی و گرسنگی در سالمندان سالم در مقابل جوانان | مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M. and Hirsch، J. (1996). تغذیه انسان: شواهدی مبنای فیزیولوژیکی با استفاده از الگوی اصلاح شده Neuroscience & Biobehavioral Reviews، 20 (1)، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکرد هورمونی در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L. and Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. علوم ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. Mt ، F. and Kj، S. (1985). توصیف الگوهای مصرف با روشهای فراوانی غذا: غذاهای اصلی و تنوع غذاها در رژیم غذایی آمریکاییهای مسن تر. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM and de Castro، ES (1989). الگوهای توده ای خودجوش افراد: تأثیر حضور افراد دیگر مجله تغذیه بالینی آمریکا ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG و Young ، JB (1990). تأثیر سن بر ترکیب بدن و میزان متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثر حرارتی تغذیه در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – چکیده – Annals of Nutrition and Metabolism 1983 ، جلد 27 ، شماره. 1 – ویراستاران کارگر.
  11. گزارش علمی health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید