خبرگزاری مهر: مصرف زیاد ماهی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد | اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرنگار مهر، مدیسون محققان بیش از ۴۹۰۰۰۰ آمریکایی مسن تر را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که ۲۰ درصد از کسانی که بیشترین ماهی را می خوردند، در مقایسه با ۲۰ درصد از کسانی که کمترین مقدار ماهی را می خوردند، در طی ۱۵ سال بیشتر در معرض بیماری بودند.

با این حال، کارشناسان تاکید می کنند که نتایج فقط یک رابطه را نشان می دهد و غذاهای دریایی را نمی توان مستقیماً مقصر دانست.

«اتحاد. اتصال می گوید» محقق اصلی دانشگاه رنگ قهوه ای رود آیلندوی گفت: دلیل این رابطه مشخص نیست. اما یک فرضیه این است که ماهی عامل سرطان پوست نیست، بلکه عامل آلاینده هایی مانند جیوه و PCB است. نمایش دهید این می تواند در سطوح نسبتاً بالایی در برخی از ماهی ها وجود داشته باشد.

می گوید او گفت: «تحقیقات قبلی خطرات قرار گرفتن در معرض جیوه را برجسته کرده است. سرطان پوست و سایر سرطان های پوست مرتبط.

اما او گفت: “این دقیقاً تئوری آلاینده است. این اولین مطالعه ای است که این ارتباط را نشان می دهد.” ما برای تکرار این یافته ها به تحقیقات بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم هر گونه توصیه غذایی را ارائه دهیم.

این نتایج بر اساس نظرسنجی از ۴۹۱۰۰۰ آمریکایی ۵۰ تا ۷۱ ساله است که به مدت ۱۵ سال تحت نظر بودند. در ابتدا، آنها پرسشنامه هایی را در مورد رژیم غذایی، ورزش، سیگار کشیدن و عادات نوشیدن تکمیل کردند.

در طول دوره مطالعه، تنها بیش از ۵۰۰۰ شرکت کننده آلوده شدند سرطان پوست آنها بدخیم تشخیص داده شدند، در حالی که نزدیک به ۳۳۰۰ نفر تشخیص داده شدند سرطان پوست خفیف، تحت تأثیر شرایط سلولی سرطان پوست آنها در لایه بالایی پوست “سرطانی” هستند اما به لایه های عمیق تر نفوذ نکرده اند.

تیم تحقیقاتی دریافت که افرادی که ۲۰ درصد ماهی مصرف می‌کنند، ۲۲ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی که کمترین ماهی مصرف می‌کنند، در معرض خطر قرار دارند. سرطان پوست بدخیم و ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر هستند سرطان پوست آنها معتدل بودند. بیشترین گروه مصرف کننده ۴۳ گرم ماهی در روز مصرف می کردند.

به گفته محققان، مطالعات آینده می تواند بررسی کند که آیا انواع خاصی از ماهی ها در معرض خطر بیشتری هستند یا خیر سرطان پوست آیا به هم مرتبط هستند یا خیر.