خبرگزاری مهر، اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرنگار مهر، حسین توحذافر در سخنانی که پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته قم در مصلی این شهر ایراد کرد، با اشاره به در پیش بودن عید سعید قربان گفت: بازرسان دامپزشکی در کشتارگاه ها ثابت و سیار هستند. تلاش کردن، بارتو، مجتمع کشتارگاه جمکران و نظارت رفاهی بر سلامت و کشتار دام.

مدیرکل دامپزشکی استانداری قم گفت: پس از ذبح دام، لازم است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری شود که در این صورت ویروس های احتمالی از بین می رود.

وی درباره تب کریمه کنگو نیز گفت: این بیماری ویروسی از کنه به دام منتقل می شود و البته این بیماری از انسان به انسان نیز قابل انتقال است.

تحدی فر گفت: دامپزشکی موظف است اقدامات لازم را برای پیشگیری از این بیماری از حیوان به انسان و از انسان به انسان انجام دهد و دامپزشکی در حال تلاش و پایش کانون های این بیماری است.

مدیرکل دامپزشکی استانداری قم با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا به تب کریمه کنگو در قم ثبت نشده است، از مردم قم خواست برای رعایت اصول بهداشتی، قربانی خود را در کشتارگاه ها تقدیم کنند.

وی ادامه داد: بازرسان دامپزشکی بر سلامت گوشت، ماهی، تخم مرغ و فرآورده های مرغ نظارت دارند.

توحیدی فر با اشاره به حوادث اخیر مرگ دو کودک در منطقه دامشهر قم به دلیل حمله سگ های ولگرد گفت: تامین سلامت سگ ها با صاحبانشان در خصوص جمعیت بر عهده دامپزشک است. اوری مسئولیت سگ های ولگرد در روستاها بر عهده شورای روستا، در شهرهای تحت مسئولیت شهرداری و خود مناطق صنعتی و تولیدی است. دامشهر مسئولیت مکانی است.