بیسکویت کره آرد بادام | بدون تخم مرغ و گلوتن


این کوکی های کره بادام فقط با پنج ماده ساده درست می شوند و به راحتی آماده می شوند! دستور غذای بدون گلوتن، ده ها کوکی درست می کند – افزودنی عالی برای سینی های شیرینی تعطیلات!

شیرینی کره بادام بدون گلوتن

در ابتدا در ۱۸/۱۱ منتشر شد. به روز رسانی در ۱۱/۲۱.

دوستان سلام!

من بیشتر از این نمی توانستم صبر کنم تا این دستور پخت بیسکویت آرد بادام را با شما به اشتراک بگذارم. اینها کوکی های بدون تخم مرغ و بدون گلوتن با کره آرد بادام هستند! آیا این فقط یک جشن جشن نیست؟ این کوکی ها افزودنی عالی برای سینی کوکی های تعطیلات شما در این فصل خواهند بود.

تهیه آن آسان است و فقط به ۵ ماده نیاز دارد. بعلاوه مقداری شکلات و پاشیدن برای جشن گرفتن اگر بخواهید…و دستور غذا بیش از ده ماده نیست، بنابراین می توانید یک دسته درست کنید و هنوز هم جا داشته باشید تا سایر موارد مورد علاقه تعطیلات را نیز جمع کنید.

بیسکویت آرد بادام

دستور تهیه بیسکویت آرد بادام

این پست در ابتدا توسط کارخانه قرمز باب حمایت شد. من عاشق آرد بادام بسیار ریز هستم زیرا برای پخت کم کربوهیدرات عالی است که برای شوهرم که دیابت نوع ۱ دارد خوب است. این کلوچه های آرد بادام تحت آزمایش قرار گرفتند اما عالی شدند!

شیرینی آرد بادام و شکلاتی

اگر به دنبال دستور پخت شیرینی شکلاتی سنتی با آرد بادام هستید، احتمالاً این دستور العمل برای شما نیست. این کوکی ها بسیار نرم هستند و سعی کنید کوکی ها را با چیپس های شکلاتی مخلوط کنید ممکن است باعث از بین رفتن آنها شود.

اما همچنان می‌توانید با ذوب کردن تکه‌های شکلات و ریختن آن‌ها روی آن یا حتی فرو بردن کوکی‌ها در شکلات ذوب شده، شکلات‌تان را درست کنید! کوکی‌های شکلاتی من که از آرد بادام استفاده می‌کنند، کوکی‌های شکلاتی بدون گلوتن هستند.

به دنبال دستور دیگری برای شیرینی آرد بادام هستید؟ این را امتحان کن:

کوکی شکلاتی آرد بادام (کوکی های کره ای با تکه های شکلات ذوب شده روی)

و این کوکی ها نباید منحصر به فرد تعطیلات باشند! شما می توانید در تمام طول سال با یک قطره شکلات یا فقط ساده از آن لذت ببرید!

این دستور پخت کره نرم شده را می طلبد و در آزمایش من متوجه شده ام که هر تعریفی از کره نرم شده که شما تعریف کنید بر میزان پخش شدن این کوکی ها تأثیر می گذارد، بنابراین ممکن است کوکی ها به اندازه کوکی های من یا کمی کوچکتر شوند.

دستور تهیه بیسکویت کره آرد بادام

دستگاه چاپ

بیسکویت کره آرد بادام

آرد کیک کریسمس کره بادام بدون گلوتن

این کوکی های کره بادام فقط با پنج ماده ساده درست می شوند و به راحتی آماده می شوند! دستور غذای بدون گلوتن، ده ها کوکی درست می کند – افزودنی عالی برای سینی های شیرینی تعطیلات!

  • نویسنده: لیندسی
  • میوه: یکی ده ها کوکی ۱ایکس

اندازه

عناصر

  • ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک، نرم
  • ۱/۴ فنجان شکر قهوهای
  • ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱ فنجان آرد بادام ریز آسیاب قرمز باب
  • ۱/۴ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • مقدار اندکی نمک
  • اختیاری: چیپس شکلات و پاشیدن برای تزئین

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک کاسه، کره نرم شده، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه بزنید.
  3. آرد بادام، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری به دست آید.
  4. با یک قاشق بزرگ ۱۲ توپ را برش دهید و آنها را گرد کنید و در سینی فر قرار دهید.
  5. هر توپ را با دندانه های چنگال صاف کنید تا یک الگوی متقاطع درست کنید.
  6. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزید. قبل از انتقال به توری خنک کننده، آن را به مدت ۵ دقیقه روی سینی فر بگذارید.
  7. بگذارید کاملا خنک شود، سپس در صورت تمایل با شکلات چیپسی و دانه های ذوب شده بپاشید.

یادداشت

نرمی کره بر میزان پخش شدن کوکی ها تأثیر می گذارد.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

آیامنظور من را می فهمی؟ بنابراین بسیار آسان و خوشمزه است.

این کوکی های کره بادام فقط با پنج ماده ساده درست می شوند و به راحتی آماده می شوند!  دستور غذای بدون گلوتن، ده ها کوکی درست می کند - افزودنی عالی برای سینی های شیرینی تعطیلات!

اگر اینها را امتحان کردید حتما به من اطلاع دهید! دوست دارم نظر شما را بشنوم!!

لذت بردن!
– لیندزی –

آیا می خواهید مانند یک حرفه ای غذا تهیه کنید؟

گرفتن ۳ نکته برتر!
به علاوه ایده‌های دستور العمل سریع و سالم هر هفته در صندوق ورودی شما!


رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/